WYRDYSM GAMES

Home of Battleships Forever
It is currently Wed Dec 13, 2017 5:57 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 02, 2013 12:25 pm 
Offline
Lieutenant
Lieutenant

Joined: Sat Jun 01, 2013 1:27 pm
Posts: 33
Man, if it's not one thing, it's another for me. I'm sure you guys are really loving the "problem-child" over here. :roll: Heh, sorry...but hopefully this is the last problem I ask you to solve...

So, I'm running XP SP3 on an Asus EEE PC, and when I go to try to save my ships--nothing happens. I only discovered this AFTER I spent most of the afternoon working on my first ship--had to run some errands with my parents, then came back, tried to load up the ship to finish it--and my computer couldn't find it. Couldn't find any custom ships, as a matter of fact--not even the ones that I saw when looking at the folder myself. Also, I can't load up my ships for testing in the sandbox, either. Anybody have any ideas what's up?


Last edited by LostAmongStars on Sun Jun 02, 2013 3:16 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 02, 2013 2:13 pm 
Offline
Lieutenant Commander
Lieutenant Commander
User avatar

Joined: Wed May 29, 2013 12:42 am
Posts: 61
Just make up for all this trouble you're causing with amazing ships. :P

Hmm... Is you BSF located in program files?
I had the same problem which remedied itself when I moved the BSF folder to my desktop.
Aaaand... That's the extent of my computer-related know how. ._.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 02, 2013 3:00 pm 
Offline
The artist formerly known as SilverWingedSeraph
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 8:51 pm
Posts: 3441
Location: Elsewhere
Yeah, that's almost certainly the problem. Don't have BSF in Program Files. Shouldn't be as much of a pain with XP, but it can still cause problems.

_________________
Founder and Event Coordinator for the BSF Beauty Pageant. Founder of the Pseudo-Chainship Project. Admin. Games Master.
Quality Control Enforcer
Gay cute girl and fucking proud of it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 02, 2013 3:07 pm 
Offline
Lieutenant
Lieutenant

Joined: Sat Jun 01, 2013 1:27 pm
Posts: 33
Hahaha, sorry to burst your bubble guys, but I have everything installed where it's supposed to be.
EDIT: So, uhm....is there an award for being the noobiest of the nooby? Because I think I get it if there is. *double facepalm* Hitting F5 to activate effects edit mode disables all other functionality. Turning this back off sets things back to normal again. Sorry to waste your time, guys. :oops: But, thanks for the help! :) Hopefully I'll be uploading killer ships by tomorrow!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group