WYRDYSM GAMES

Home of Battleships Forever
It is currently Wed Dec 13, 2017 1:18 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: No GUI/Side Tabs?
PostPosted: Sat Jun 01, 2013 1:39 pm 
Offline
Lieutenant
Lieutenant

Joined: Sat Jun 01, 2013 1:27 pm
Posts: 33
Hey everybody--sorry to have my first post be a request for help--but other than this issue, I've not found anything wrong with the game, it rocks! But of course, I, like many others, wanted to try my hand at making my own craft--and that's when I ran into the problem. It is identical to this thread here: viewtopic.php?f=62&t=4372 although it would not let me post in that thread, suggesting to me that the thread had hit its "bump limit", or something similar. I have the latest version of BSF, 090, and as far as I know, have the latest version of Shipbuilder--installed it into the default directory, and have tried hitting F12. Nothing has worked. So...what gives?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No GUI/Side Tabs?
PostPosted: Sat Jun 01, 2013 1:44 pm 
Offline
The artist formerly known as SilverWingedSeraph
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 8:51 pm
Posts: 3441
Location: Elsewhere
I'm not really sure. That's kind of odd. I'd say try downloading the .zip file and extract the whole thing to C:/BSF/ or whatever. Having the game be in Program Files might be causing the problem? But if that's not it, and if F12 doesn't work, and you have the full, latest download, then I have no idea what the problem could be.

_________________
Founder and Event Coordinator for the BSF Beauty Pageant. Founder of the Pseudo-Chainship Project. Admin. Games Master.
Quality Control Enforcer
Gay cute girl and fucking proud of it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No GUI/Side Tabs?
PostPosted: Sat Jun 01, 2013 2:18 pm 
Offline
Admiral
Admiral
User avatar

Joined: Sun Aug 30, 2009 1:14 am
Posts: 1501
Location: Castle Anthrax
The game tends to do that on very low resolution screens. It does this to my mini laptop and won't ever work.

_________________
naysayers will be shot


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No GUI/Side Tabs?
PostPosted: Sun Jun 02, 2013 1:02 am 
Offline
Lieutenant
Lieutenant

Joined: Sat Jun 01, 2013 1:27 pm
Posts: 33
Quote:
The game tends to do that on very low resolution screens. It does this to my mini laptop and won't ever work.

This must be it--I'm using a mini-laptop on loan right now because my primary computer is borked. When I get a new computer/get this one fixed, I'll try it again. :) Thanks for the help, guys!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No GUI/Side Tabs?
PostPosted: Sun Jun 02, 2013 5:40 am 
Offline
Lieutenant
Lieutenant

Joined: Sat Jun 01, 2013 1:27 pm
Posts: 33
Found the solution! You need a minimum of 1024x768 resolution for the display to work properly. Again, thanks for the help, everybody! :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group