WYRDYSM GAMES

Home of Battleships Forever
It is currently Fri Oct 24, 2014 4:36 am

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 542 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 4:13 pm 
Offline
Commander
Commander
User avatar

Joined: Sun Jan 25, 2009 1:17 pm
Posts: 125
How do you get rid of the puffing smoke that seems to come from the core unit?

_________________
"Forgive my rudeness. I cannot abide useless people." -Murphy, Firefly

Images removed for thoroughly violating width limit.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 8:47 pm 
Offline
Commander
Commander

Joined: Thu Jan 29, 2009 5:06 am
Posts: 125
I don't know if you can, but it'd sure be nice if you could. The core isn't very customizable.

_________________
Will work for kewl sig/av

There are only 10 kinds of people in the world, those who understand binary and those who don't.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 10:35 pm 
Offline
FOOLISH SAMURAI
User avatar

Joined: Thu Sep 13, 2007 10:37 am
Posts: 4033
Location: UK
You can't. End of story. ;)

_________________
  /l、
゙(゚、 。 7
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 10:47 pm 
Offline
Commodore
Commodore
User avatar

Joined: Wed Dec 05, 2007 8:07 pm
Posts: 606
Location: Hiigaran Tactical Command
This may sound n00bish, but how do you save custom colors in the Shipmaker, the ones under the three player color buttons?

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 10:53 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2007 4:46 am
Posts: 1590
Read the documentation.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 3:36 am 
Offline
Commander
Commander

Joined: Sat Mar 01, 2008 3:49 am
Posts: 116
How do you disable a weapon by default, and only if a section is rotated/moved to the border the weapon is enabled?

The weapon online/offline mode doesn't seem to respond to border reaching triggers. The other difficulty is getting weapons disabled by default rather than enabled by default.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 4:06 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2007 4:46 am
Posts: 1590
AnnihilatorX wrote:
How do you disable a weapon by default, and only if a section is rotated/moved to the border the weapon is enabled?

There no direct way to do it, but you can achieve the same effect by, for example, triggering it off immediately after ship spawns with some rotating/moving/fading section.

AnnihilatorX wrote:
The weapon online/offline mode doesn't seem to respond to border reaching triggers.

Looks like a bug.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:54 am 
Offline
Commander
Commander
User avatar

Joined: Wed Nov 21, 2007 12:53 am
Posts: 106
Location: Germany/Munich
I have one Questions:

I have create a ship whit Moving Sections, but in Sandbox doesn't move to the position... i can't do anything with the manuals... please help me.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 4:09 am 
Offline
Commander
Commander
User avatar

Joined: Thu Oct 23, 2008 4:17 am
Posts: 139
X-14 wrote:
I have one Questions:

I have create a ship whit Moving Sections, but in Sandbox doesn't move to the position... i can't do anything with the manuals... please help me.


Well, anything could be wrong. It depends on how you have the triggers set up.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 4:22 am 
Offline
Commander
Commander
User avatar

Joined: Wed Nov 21, 2007 12:53 am
Posts: 106
Location: Germany/Munich
BizzarreCoyote wrote:
X-14 wrote:
I have one Questions:

I have create a ship whit Moving Sections, but in Sandbox doesn't move to the position... i can't do anything with the manuals... please help me.


Well, anything could be wrong. It depends on how you have the triggers set up.


I Think i now what i do false. I don't now anything from the triggers. Can anybody make a manuals with picture. This is easier for me??? please

EDIT: I can it now. Thanks BizzarreCoyote.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 5:42 am 
Offline
Commander
Commander

Joined: Thu Jan 29, 2009 5:06 am
Posts: 125
Perhaps I'm doing something wrong. I'm trying to make a section that covers a weapon, then moves aside when the weapon aquires a target. Maybe I've overlooked something, but when the weapon aquires a target, the section moves to its target, then instantly jumps back to its origin. Is it supposed to do that? How do I get something to stop along its move path, instead of jumping back to the origin? By the way, I'm using these triggers: On 1: weapon aquired target. On 2: Weapon lost target. Off 1: Move reach target. Off 2: Move reach origin.

_________________
Will work for kewl sig/av

There are only 10 kinds of people in the world, those who understand binary and those who don't.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 7:47 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2007 4:46 am
Posts: 1590
Check return speed.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 8:25 am 
Offline
Commander
Commander

Joined: Thu Jan 29, 2009 5:06 am
Posts: 125
Hmm, no, I see what you're saying, but I don't think that's it. The return speed is set to 1.11. In fact, after looking at it again, the mover behavior is even more eratic than what I described in the first post.. When I launch the sandbox to test the ship, the mover starts at its target, moves somewat along its path, then jumps back to its origin. When the gun starts firing, the mover again jumps instantly to the target, moves back to the origin correctly, then moves correctly to the target. upon reaching the target, the mover jumps back to its origin and stops moving altogether. Idk if this is just me being newbish, or maybe a bug. If it is a bug, it might even a bug that was fixed in the v.90a release; I still haven't updated yet.

_________________
Will work for kewl sig/av

There are only 10 kinds of people in the world, those who understand binary and those who don't.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 8:27 am 
Offline
Commodore
Commodore
User avatar

Joined: Mon Mar 24, 2008 5:27 am
Posts: 521
Location: San Diego, CA
Hypothetical Wisdom wrote:
Idk if this is just me being newbish, or maybe a bug. If it is a bug, it might even a bug that was fixed in the v.90a release; I still haven't updated yet.

Update, now. D:

_________________
Fly me to the moon, so I can play among the stars~
Let me see what spring is like on Jupiter and Mars~


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 8:27 am 
Offline
Commander
Commander

Joined: Thu Jan 29, 2009 5:06 am
Posts: 125
Yeah, I prolly ought to do that.. *scolds self for laziness*

_________________
Will work for kewl sig/av

There are only 10 kinds of people in the world, those who understand binary and those who don't.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 542 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Next

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group