WYRDYSM GAMES

Home of Battleships Forever
It is currently Fri Oct 31, 2014 4:23 pm

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 22, 2011 2:15 am 
Offline
Ensign
Ensign

Joined: Wed Jun 22, 2011 1:55 am
Posts: 2
I just reinstalled the game when i got my new computer on both my laptop and desktop, both run windows 7 home edition, however when i run Battleships Forever the game window is very large, so large that the top bar that normally has the name and the minimize, restore and close buttons are out of view of the screen and the bottom parts of the screen are hidden behind my taskbar or out of view of the monitor (i am using my laptops 19 inch screen and a 40 inch LCD tv for the desktop.) This makes it impossible for me to scroll the view down because the mouse is registering on the taskbar instead of the bottom area.

Any way to resize the screen so it will fit on my monitors? Running in fullscreen doesn't help still same problems occur.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 22, 2011 3:10 am 
Offline
Tournamentator
Tournamentator

Joined: Mon Mar 08, 2010 5:14 am
Posts: 669
Location: UK
what resolution are you runniong your monitor at? i'm pretty certain bsf runs at 1024x768px, which is smaller than most screen resolutions nowadays

_________________
There is no OP, there is only more boosters...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 22, 2011 3:09 pm 
Offline
Ensign
Ensign

Joined: Wed Jun 22, 2011 1:55 am
Posts: 2
Im running my laptop in 1366x768, which is its highest, my desktop is 1600x900 i believe


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 26, 2011 12:44 am 
Offline
Captain
Captain
User avatar

Joined: Wed Sep 26, 2007 9:25 pm
Posts: 354
Location: Queensland, Australia
When you run the game in a window, the title bar requires another 30 pixels or so of vertical screen space - this is why part of the game gets chopped off on your laptop in windowed mode.

I don't know why your desktop would have problems displaying everything, or why parts get cut off running the game in fullscreen on your laptop.
It's possible that the TV being used with your desktop is running in some sort of overscan mode (which cuts off some of the edges of the screen). There may be an option in either the settings for your TV or in the scaling settings for your graphics card that could fix this issue.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group